Περιγραφή

Οι επαναληπτικές εξετάσεις περιόδου Σεπτεμβρίου  στο μάθημα "Μαθηματικά Ι" θα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων την

 

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου  2014 και ώρα 18.00 - 20.00

 

Η εξεταστέα ύλη θα είναι η ΙΔΙΑ με αυτή των εξετάσεων περιόδου  Ιανουαρίου δηλαδή τα κεφάλαια II, III και  IV  από τις σημειώσεις του μαθήματος:  Παράγωγοι, Ολοκληρώματα και Μιγαδικοί Αριθμοί. Μπορείτε να έχετε μαζί σας και να συμβουλεύεστε τις σημειώσεις του μαθήματος καθώς και όποιο άλλο σύγγραμμα κρίνετε απαραίτητο π.χ. τα προτεινόμενα συγγράμματα.

 

Στο πεδίο "Έγγραφα" μπορείτε να βρείτε τα θέματα που δόθηκαν στην εξέταση προόδου που έγινε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013. Τα πιθανά θέματα των εξετάσεων Σεπτεμβρίου θα είναι παρόμοια με αυτά της προόδου (καθώς και των εξετάσεων Ιανουαρίου), θα έχουν δηλαδή μεγάλη συνάφεια με τα λυμένα παραδείγματα των σημειώσεων ή των προτεινόμενων συγγραμμάτων, χωρίς όμως να είναι ακριβώς τα ίδια σε καμμία περίπτωση. Να δοθεί επίσης προσοχή και στό κεφάλαιο των μιγαδικών αριθμών στις διάφορες μορφές μιγαδικών  αριθμών και στον υπολογισμό του μέτρου και ορίσματος μιγαδικών αριθμών κλπ.

 

Να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις στην παρούσα ιστοσελίδα και στο site του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών  για τυχόν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

 

                                                                                                             Καλή Επιτυχία,

 

                                                                                                      Νικόλαος Πετρόπουλος

Ταυτότητα Μαθήματος
  • Κωδικός: ELN144
  • Εκπαιδευτές: Νικόλαος Πετρόπουλος
  • Σχολή - Τμήμα: Σ.Τ.ΕΦ. - Ηλεκτρονικής
  • Τύπος: Προπτυχιακό

Εργαλεία Επικοινωνία με τους εκπαιδευτές   Προσθήκη στους σελιδοδείκτες   Ροή RSS